Artikler

30-årige Camilla fik to blodpropper efter AstraZeneca-vaccinen

Pædagogisk assistent Camilla blev efter første stik med AstraZeneca-vaccinen ramt af to blodpropper. Siden er vaccinen pillet ud af vaccinationsprogrammet i Danmark på grund af sammenhæng mellem vaccinen og sjældne tilfælde af blodpropper. Camilla har som den første fået tilkendt erstatning for sygdommen, vitt, der skyldes vaccinen.

 

Interview og portræt lavet for Fagbladet FOA

De Fattige Tyskere

Tyskland er et af Europas rigeste lande. Men det er også et land med en underklasse, der står i stærk kontrast til rigdommen. Med meget lave velfærdsydelser og et benhårdt bureaukrati er det op til civilsamfundet og hjælpeorganisationer at tage hånd om en stor del af denne underklasse.

 

Reportagen beskriver situationen for tyske kontanthjælpsmodtagere (Hartz IV hjælp), og hvordan de er afhængige af blandt andet maduddeling og juridisk hjælp fra civile organisationer. 

Professor: At tale ned til plejefagene dræber arbejdsglæden

Der bliver talt ned til omsorgsfagene, og det skal stoppe, for det giver mindre arbejdsglæde. Fokus skal holdes på de ringe arbejdsforhold, så ansvaret ikke lægges på den enkelte medarbejder. Det mener professor og forfatter Kristian Larsen.

Interview, portræt og video lavet for Fagbladet FOA

 

 

Mathilde blev truet med bank og knivstik - retten tilkendte hende 840 kroner i erstatning

Efter at være blevet truet med blandt andet en køkkenkniv på sit arbejde på et plejecenter, anmeldte Mathilde Aagaard Neve en borger til politiet. I dag fortryder hun anmeldelsen.

 

Interview og portræt lavet for Fagbladet FOA

Scroll to Top